Cart 0
No products in the cart.

TU AI IUBI UN OM CA TINE?

Cum ar fi sa vezi ca cel mai mare cadou pe care ti-l poti face este sa fii tu?

De ce să citești această carte?
Pentru că doresc să-ți spun ceva: nici un lucru nu poate fi atât de bun încât să nu poată fi îmbunătățit.
Nici măcar tu.

– Cristi Grosaru

Si eu am fost acolo crezand ca:

 • Lumea nu mă place
 • Nu pot scăpa de rușine
 • Nu pot scăpa de suferință
 • Nu sunt bun de nimic
 • E prea târziu
 • …………………….. și aici poți completa TU

Asadar:

 • Cum ar fi să ai încredere în tine?
 • Cum ar fi să fii tu cel care oferă?
 • Cum ar fi să te trezești dimineața cu chef de viață
 • Cum ar fi să știi că viața îți aparține?
 • Cum ar fi să …………………….. și aici completează ce-ți dorești cu adevărat

Cum ar fi sa vezi ca cel mai mare cadou pe care ti-l poti face este sa fii tu?

Tu ai iubi un om ca tine?

CRISTI GROSARU

Salut! Vreau să-ți mulțumesc în primul rând pentru că mi-ai cumpărat cartea. Nu știu dacă ți-a plăcut sau nu, dar am scris-o din suflet și am vrut să împărtășesc mai departe modul în care am reușit să-mi înving luptele interioare. Sper că ți-a fost de folos și că impreună prin ceea ce facem să aducem măcar o mică schimbare lumii din jur.

Această carte te ține de mâna în călătoria spre tine. Ți-arată în același timp că nu ești singur, făcându-te să înțelegi că ceea ce simți este un strigăt al dorinței tale de a fi fericit. Și tu asta vrei, să fii fericit, orice altceva fiind o justificare a neputinței.

Și nu uita un lucru. Ești tratat în funcție de gradul de confort pe care-l oferi. Așa că nu te aștepta ca oamenii din jurul tău să-ți aplaude suferințele. În consecință a cam venit timpul să te ocupi de tine.

Pentru că meriți!

Cum ar fi sa vezi ca cel mai mare cadou pe care ti-l poti face este sa fii tu?

CE SPUN CEI CARE AU CITIT DEJA CARTEA?

„Este GENIALĂ! O mică contribuție în lume, una mare în sufletul meu”

Daiana

„Cartile pot fi periculoase. Pe cele mai bune ar trebui sa existe scris „Aceasta carte iti poate schimba viata”! Felicitari pentru aceasta carte minunata!”

Ioana Budescu

„Om drag sunt in metrou la pg 15 si iti spun sincer ca nu am crezut ca o carte imi poate face pielea de gaina mai ales din primele pagini. Am lacrimi in ochi si ma bucur pe de o parte ce a nascut suferinta ta. O sa continui sa o citesc si iti voi da un feedback final. Sincere felicitari!”

Claudia Alionescu

Tu ai iubi un om ca tine?

„Mi-a placut foarte mult “Tu ai iubi un om ca tine?” , pentru ca a reusit sa surprinda aspecte din viata de zi cu zi care ne provoaca frustrare si nefericire si a reusit sa ofere si raspunsurile in care daca noi toti am crede, am putea ajunge foarte usor la fericire, stiind unde sa o cautam. O carte despre evolutia personala a autorului, in care garantez ca ne regasim cate putin fiecare dintre noi si care merita citita. E atat de fluida, incat o poti parcurge pe toata dintr-o gura de cafea. Felicitati, Cristi Grosaru! „

Vanesa Serac

Tu ai iubi un om ca tine?

„Am citit cartea si o recomand cu toata încrederea, nu ai cum sa nu te regasesti acolo… Felicitarile mele scriitorului si mult succes pe mai departe!”

Simona Leucuta

„Încantare înca de la prima pagina! Citesc un vis si ma bucur ca pot sa o fac!”

Grebenisan Teodora

„A fost romanul pe care l-as mai citi înca odata, si nu pentru ca nu l-am înteles, ci pentru ca mi-a antrenat mintea, iar asta îmi doresc eu cel mai mult de la o carte. Sa fiu pur si simplu purtata prin labirinturi necunoscute ale gandirii si sa-mi ofer raspunsuri, apoi raspunsurile sa se transforme în întrebari si viceversa.”

Lina Sky

Tu ai iubi un om ca tine?

Cum ar fi sa vezi ca cel mai mare cadou pe care ti-l poti face este sa fii tu?