Cart 0
No products in the cart.

Numele oamenilor e cel mai important și mai frumos cuvânt pentru ei. Fă cumva să nu-l uiți. Te ajută foarte mult acest lucru mai ales când ai niște așteptări. Și folosește-l cât mai des într-un dialog

Cere omului care nu te place o favoare. Dacă acceptă nu uita să-i mulțumești în cel mai frumos mod cu putință. Va percepe acest lucru ca pe faptul că tu meriți ajutorul său. Fiind cel care ajută îi va sensibiliza nevoia de contribuție și de a se simți important.

Copiază-le comportamentul. Pe cât se poate armonizează mișcările brațelor, respirația, tonul vocii, poziția picioarelor, cu ale interlocutorului tău.   Vezi să nu cazi în capcana de a deveni clovn. Totul trebuie să pară natural.

AscultăCel care vorbește este cucerit de cineva care într-adevăr știe să asculte. Și aici se întâmplă magia. Clipește în timp ce persoana din fața ta vorbește, dă din cap aprobator, fii mirat, folosește-ți întreg arsenalul facial. La nivel inconștient aceste lucruri vor fi percepute printre altele ca semne de punctuație. Urmărește în mare parte afirmațiile pozitive.

Folosește-te de modul lor de a comunica. Oamenii folosesc un limbaj bazat pe modul lor de a gândi. Dacă gândesc în termeni vizuali, limbajul lor va avea expresii de genul: am o viziune, imi place cum arată, am un punct de vedere etc. Dacă folosesc un limbaj auditiv atunci ei înțeleg ce spui, le sună interesant, sunt de acord etc. Dacă se folosesc de simțuri atunci ei au o senzație, se simt într-un anumit fel, prind o idee din mers etc. Fii atent la aceste cuvinte și încearcă să le folosești și tu.

Cere de două ori, prima dată mai mult decât a doua oară. Dacă te refuză prima dată, se va simți vinovat, dar cerându-i mai puțin a doua oară se va simți obligat să repare greșeala de a te fi refuzat prima oară.

Succes.