Cart 0
No products in the cart.

Vei deveni cu adevărat puternic, atunci când îți vei învinge frica să arăți că ți-e frică. În acel moment îți vei accepta condiția. Pentru asta ai nevoie de:

Asumare-acest lucru reprezintă calea spre conștientizarea problemei. Nu mai da vina pe cei din jurul tău. Ei sunt oglinda ta. Tot ce vezi în jur este o proiecție.

Ai nevoie de un vis. Da, de un vis, visează-te exact așa cum ai dori să fii. Tot ce vezi în jurul tău a fost visat de cineva.

Pune-ți întrebări de calitate, orientate spre soluție. Ce anume mă împiedică? Ce pot să fac să rezolv problema? Știu pe cineva care a rezolvat o problemă asemănătoare? Cum pot să fac asta?

Te-ai lamentat destul. E timpul să schimbi perspectiva și să treci la acțiune. Acțiunea este secretul succesului. Fără acțiune tot ce găndești este masturbare mintală.

Cere ajutorul. Un psiholog sau un coach (coaching-cel mai modern instrument de lucru cu oamenii, pentru a-i ajuta să-și depășească limitele), te vor putea ajuta. Pe lângă faptul că îți vor pune întrebări de calitatate, te vor însoți în drumul tău spre ceea ce-ți propui.

Informează-te, educă-te, caută, fii creativ. Cunoașterea este calea spre deschidere.Obișnuiește-te să faci lucruri noi, te vor scoate din zona de confort.Tot ce faci în acest moment faci din obișnuință. Viața pe care o duci nu este altceva decât suma obiceiurilor tale.

În fiecare zi întreabă-te cum e să fii extraordinar, când vei afla răspunsul ghici cum te vei simți?Dacă crezi că ești singur, gândește-te că tot timpul există cineva care așteaptă să te ridici și să te urmeze.

Pentru cine vrei să-ți îndeplinești visul. Răspunde la această întrebare. Acest lucru te va ajuta să te simți util. Nevoia de apartenență este programată genetic. Fă lucruri pentru alții. Poți începe prin a oferi un zâmbet. Nici nu știi ce efect are acest lucru. Sau știi.

Succes!