Cart 0
No products in the cart.
de ce nu te crezi pe cuvant?

Pur și simplu ceea ce știi tu despre iubire este o minciună.

Singurul adevăr pe care-l accepți este că trebuie mai întâi să existe cineva în viața ta ca să simți iubirea. Dar acest lucru pleacă din insuficiența personală pe care ai asimilat-o atunci când ai făcut din gândirea ta partenerul tău de viață. Te-ai îndrăgostit de mintea ta care filtrează ce-ți spune societatea despre cum ar trebui să arate iubirea. Și cauți perfecțiunea, ca să fii acceptat. Pentru că așa îți dictează gândirea ta.

Și dacă vrei o schimbare în viața ta, o vrei că cineva s-ar putea să te iubească sau mai exact s-ar putea să te accepte așa cum, ceea ce știi tu, nu te lasă să te accepți așa cum ești. Nu te-ai gândit niciodată să slăbești pentru sănătatea ta, ci te-ai gândit să faci acest lucru pentru altcineva, chiar dacă acesta nu există. Nu te-ai gândit niciodată să faci lucruri pentru tine, ci ai făcut tot timpul ceva pentru altcineva. Te gândești că cineva ar trebui să-ți accepte măștile pe care le porți pentru că trebuie să fii aliniat la ceea ce știi. ASTA E ILUZIA

În tradiția toltecă Mitote este un simbol care descrie foarte fain ceea ce se intâmplă cu aceasta gândire; o mie de voci vorbind toate odată. Acest Mitote este iubirea ta. Te-ai atașat atât de mult de acest simbol, încât ai uitat că lucrurile sănătoase presupun integritate, adevăr, conștiență, suflet, autenticitate. Judecata, critica, vina , ura, frustrarea, teama sunt toate consecințele îndrăgostirii tale de convingerile că există întotdeauna o anumită treaptă pe care ar trebui să se situeze iubirea.

Ți-e teamă de singurătate pentru că asta știi tu despre iubire.

Ea presupune, crezi tu,  un schimb de sentimente, eu îți dau ca să-mi dai. Și dacă acest schimb nu există, ești singur. Dar uiți că de fapt tu ești ceea ce cauți, tu ești ceea ce vrei din altă parte să primești și nu vezi aceste lucru datorită fumului în care te învâluie iubirea ta primordială,  acest Mitote. 

Când vei reuși să renunți la acest gen de atașament, tot ceea ce vei face va fi în folosul tău. Tot ceea ce vei schimba la tine va fi doar pentru tine. Fac Această Schimbare Pentru Mine înseamnă să-ți respecți iubirea de sine. Și această iubire este una autentică, nu una condiționată. Este singura  condiție din iubire, să fii autentic. ASTA E REALITATEA