fbpx

Despre Mine

Am o poveste ce credeam ca a început acum ceva timp când mă scăldam într-o mare de confuzie dar ea a început acum patruzeci de ani când m-am născut.

Pe atunci nu știam cine sunt, dar acum știu cine am devenit.

Am devenit omul care-ți scrie aceste rânduri printre zecile de cafele preparate zilnic în propria cafenea. Am devenit omul care-ți spune că a fi fericit este unicul scop al vieții tale. Am devenit omul care luând suferința de guler a privit-o în ochii și i-a promis că o transformă în bucurie.

Despre Mine

Am devenit omul care a ținut să-ți dezvăluie bucăți din propriul suflet, căci nu-i așa, ce poate fi mai fascinant decât să ai cu cine împărtăși bucuria de a-ți fi îndeplinit un vis.

Si cartea pe care o tii in mana este visul meu. Multumesc!

Această carte te ține de mâna în călătoria spre tine. Ți-arată în același timp că nu ești singur, făcându-te să înțelegi că ceea ce simți este un strigăt al dorinței tale de a fi fericit. Și tu asta vrei, să fii fericit, orice altceva fiind o justificare a neputinței.

Și nu uita un lucru. Ești tratat în funcție de gradul de confort pe care-l oferi. Așa că nu te aștepta ca oamenii din jurul tău să-ți aplaude suferințele. În consecință a cam venit timpul să te ocupi de tine. Pentru că meriți.

Contacteaza-ma