TU AI IUBI UN OM CA TINE?

​Cum ar fi să vezi ca cel mai mare cadoul pe ti-l poti face este sa fii tu?

De ce să citești această carte?
Pentru că doresc să-ți spun ceva: nici un lucru nu poate fi atât de bun încât să nu poată fi îmbunătățit.
Nici măcar tu.

– Cristi Grosaru

​Daiana

”​Este GENIALĂ! O mică contribuție în lume, una mare în sufletul meu””

​Ioana Budescu

“​Cartile pot fi periculoase. Pe cele mai bune ar trebui sa existe scris „Aceasta carte iti poate schimba viata”! Felicitari pentru aceasta carte minunata!

​Claudia Alionescu

“​Om drag sunt in metrou la pg 15 si iti spun sincer ca nu am crezut ca o carte imi poate face pielea de gaina mai ales din primele pagini. Am lacrimi in ochi si ma bucur pe de o parte ce a nascut suferinta ta. O sa continui sa o citesc si iti voi da un feedback final. Sincere felicitari!

​Vanesa Serac

“​​Mi-a placut foarte mult “Tu ai iubi un om ca tine?” , pentru ca a reusit sa surprinda aspecte din viata de zi cu zi care ne provoaca frustrare si nefericire si a reusit sa ofere si raspunsurile in care daca noi toti am crede, am putea ajunge foarte usor la fericire, stiind unde sa o cautam. O carte despre evolutia personala a autorului, in care garantez ca ne regasim cate putin fiecare dintre noi si care merita citita. E atat de fluida, incat o poti parcurge pe toata dintr-o gura de cafea. Felicitati, Cristi Grosaru!

​Claudia Alionescu

“​​Am citit cartea si o recomand cu toata încrederea, nu ai cum sa nu te regasesti acolo… Felicitarile mele scriitorului si mult succes pe mai departe.

​Grebenisan Teodora

“​​​Încantare înca de la prima pagina! Citesc un vis si ma bucur ca pot sa o fac!

​Lina Sky

“​​​A fost romanul pe care l-as mai citi înca odata, si nu pentru ca nu l-am înteles, ci pentru ca mi-a antrenat mintea, iar asta îmi doresc eu cel mai mult de la o carte. Sa fiu pur si simplu purtata prin labirinturi necunoscute ale gandirii si sa-mi ofer raspunsuri, apoi raspunsurile sa se transforme în întrebari si viceversa.

​Iulia Ema

“​​​​​Citind cărțile lui Cristi Grosaru, mi-am dat seama că mi-aș păstra fericirea ca pe ceva sfânt și nu aș da nimănui posibilitatea de a mi-o lua. Aș face tot posibilul ca toată lumea din jurul meu să fie fericită.

​Cristina Elisabeta Lungu

​“Am citit cele două cărți “Tu ai iubi un om ca tine?” și “La răscruce de viață” și sunt extraordinare! Le recomand cu încredere și cu siguranță vă vor captiva! Mesajele motivaționale și originalitatea cu care acest scriitor așterne ideile într-o formă accesibilă oricărui cititor sunt demne de lăudat!”

​Diana Voicilă

“​​Captivante, emoționante, înspăimântător de asemanătoare cu ce trăim majoritatea dintre noi… Încântare și provocare pură…

​Despre Autor

Tu ai iubi un om ca tine?

CRISTI GROSARU

Salut! Vreau să-ți mulțumesc în primul rând pentru că mi-ai cumpărat cartea. Nu știu dacă ți-a plăcut sau nu, dar am scris-o din suflet și am vrut să împărtășesc mai departe modul în care am reușit să-mi înving luptele interioare. Sper că ți-a fost de folos și că impreună prin ceea ce facem să aducem măcar o mică schimbare lumii din jur.

Această carte te ține de mâna în călătoria spre tine. Ți-arată în același timp că nu ești singur, făcându-te să înțelegi că ceea ce simți este un strigăt al dorinței tale de a fi fericit. Și tu asta vrei, să fii fericit, orice altceva fiind o justificare a neputinței.

Și nu uita un lucru. Ești tratat în funcție de gradul de confort pe care-l oferi. Așa că nu te aștepta ca oamenii din jurul tău să-ți aplaude suferințele. În consecință a cam venit timpul să te ocupi de tine.

Pentru că meriți!

Copyright 2017, Company Name