Cart 0
No products in the cart.

Tot ceea ce trăim se rezumă la un singur cuvânt: împreună. Toate variațiile din jurul acestui cuvânt presupun modul nostru de a percepe realitatea. Și modul în care o percepem determină felul în care funcționăm. De la suferință la fericire, de la singurătate la conexiune, de la iubire la ură, de la sine la tot, aceste lucruri construiesc viața. Că ne convine sau nu, perspectiva că viața ni se întâmplă oricum pleacă din convingerea că altcineva e de vină.

De la Dumnezeu pana la vecinul de la doi, atat timp cat delegi responsabilitatea altcuiva, toata energia ta se va duce într-acolo. Si acest lucru te va face sclavul propriilor convingeri.

Dincolo de toată această experiență, mai există experiența pe care ne-o oferim nouă înșine. Iar prin ceea ce ne oferim ni se dezvăluie sau nu destinația pe care vrem s-o atingem. Asumarea propriei existențe îți poate da puterea să fii ceea ce vrei să fii. Când devii conștient de acest lucru, când devii conștient de tine ca și identitate, toată energia o vei direcționa către tine. Poate fi greu, dar ai altă alternativă? Când judecăm ne judecăm proiecțiile, când suntem judecați ne doare nu sufletul ci lipsa de apreciere pe care am delegat-o cuiva atunci când am ales să trăim prin ochii altora.

E frumos să fii apreciat dar cum ar fi să începi să te apreciezi tu mai întâi. Tot ce nu-ți place la tine pleacă din comparația cu alții iar tot ce-ți place îți place că așa simți. Nu-ți mai ignora ceea ce ai de oferit. Sunt oameni care au nevoie de tine, așa că poți fii pentru cineva acel cineva care n-a fost pentru tine.

Și când o să faci acest lucru o să înțelegi sensul cuvântului împreună.

Cum ar fi sa vezi ca cel mai mare cadou pe care ti-l poti face este sa fii tu?