Cristi Grosaru life-coach / autor / antreprenor

Tu ai iubi un om ca tine?

+ La Răscruce de viață!

„Nu ești aici ca să fii cineva, ești aici ca să fii parte a acelui întreg care ne unește, așa că respectă această condiție dezvăluindu-ți acel strop de integritate, de încredere, de bucurie, de iubire. Oferă oamenilor aceste lucruri pentru a vedea că nu sunt singuri, pentru a vedea ceea ce tu știi deja, și anume, că și ei sunt parte a aceluiași întreg.”

Preț standard: 74 lei

Preț promoțional: 35 lei + cost transport

Preț promoțional:

35 lei + cost transport

Trimite link-ul acestei pagini unei persoane căreia i-ar folosi aceste cărți.

Lorem Ipsum

Cristi Grosaru

Tot ceea ce trăim se rezumă la un singur cuvânt: Împreună. Toate variațiile din jurul acestui cuvânt presupun modul nostru de a percepe realitatea. Și modul în care o percepem determină felul în care funcționăm. De la suferință la fericire, de la singurătate la conexiune, de la iubire la ură, de la sine la tot, aceste lucruri construiesc viața. Căne convine sau nu, perspectiva că viața ni se întâmplă oricum pleacă din convingerea că altcineva e de vină.

De la Dumnezeu până la vecinul de la doi, atât timp cât delegi responsabilitatea altcuiva, toată energia ta se va duce într-acolo. Și acest lucru te va face sclavul propriilor convingeri.

E frumos să fii apreciat dar cum ar fi să începi să te apreciezi tu mai întâi. Tot ce nu-ți place la tine pleacă din comparația cu alții iar tot ce-ți place îți place că așa simți. Nu-ți mai ignora ceea ce ai de oferit. Sunt oameni care au nevoie de tine, așa că poți fii pentru cineva acel cineva care n-a fost pentru tine. Și când o să faci acest lucru o să înțelegi sensul cuvântului împreună.

Conștient sau nu de ea, viața omului este o călătorie în care eroul își descoperă propria simțire, ajutat fiind de experiențele pe care această viață i le oferă.

Și o dată descoperită această simțire, odată ce sufletul îți arată care-ți este calea vei realiza că tot ceea ce ai devenit este pentru cineva o mină de aur.

Nu te ascunde de adevărul tău interior.
Nu te risipi încercând să fii om, așa cum vor alții să fii. Fii tu.

Nu te afunda în argumente care să-ți confirme eșecul, pentru că după ce-ai căutat vinovați vei rămâne doar tu cu tine. Și te vei părăsi învinovățindu-te, divizat fiind în care acuză și cel acuzat.

Din pacate cei mai mulți dintre noi trăiesc pentru scopuri, nu trăiesc pentru acum. Oprindu-te din eterna căutare însă, vei vedea că acest acum te va conduce spre adevăratul tău scop. Adică spre tine.

Pentru că într-un final toți suntem suma amintirilor la care nu vrem să renunțăm.

Ce spun persoanele care au citit carțile?

Cartile pot fi periculoase. Pe cele mai bune ar trebui sa existe scris „Aceasta carte iti poate schimba viata”! Felicitari pentru aceasta carte minunata!”
Ioana Budescu
Am citit cartea si o recomand cu toata încrederea, nu ai cum sa nu te regasesti acolo… Felicitarile mele scriitorului si mult succes pe mai departe!”
Simona Leucuta
​​Citind car​tile lui Cristi Grosaru, mi-am dat seama ca mi-as pastra fericirea ca pe ceva sfant si nu as da nimanui posibilitatea de a mi-o lua.
​Iulia Ema
​​Captivante, emo​tionante, ​insp​aim​ant​ator de aseman​atoare cu ce tr​aim majoritatea dintre noi... ​Inc​antare ​si provocare pur​a...
​​Diana Voicil​a

Lorem ipsum dolor sit amet

Loreem ipsum
dolor sit amet

Tu ai iubi un om ca tine?

Tu ai iubi un om ca tine? + La Răscruce de viață!

+ La Răscruce de viață!

Comandă pachetul format din 2 cărți.

Preț standard: 74 lei

Preț promoțional: 35 lei + cost transport

Preț promoțional:

35 lei + cost transport

Copyright © 2021 CristiGrosaru.ro
Termeni și condiții | Politica de utilizare Cookie

Copyright © 2021 CristiGrosaru.ro
Termeni și condiții | Politica de utilizare Cookie