CRISTI GROSARU

TU AI IUBI UN OM CA TINE?
+

La Răscruce de Viață!

+

FLORIAN SUBA
FRUSTREAZĂ-TE

"Nu ești aici ca să fii cineva, ești aici ca să fii parte a acelui întreg care ne unește, așa că respectă această condiție dezvăluindu-ți acel strop de integritate, de încredere, de bucurie, de iubire. Oferă oamenilor aceste lucruri pentru a vedea că nu sunt singuri, pentru a vedea ceea ce tu știi deja, și anume, că și ei sunt parte a aceluiași întreg."

BusinessTip#1: Ai grijă de angajații tăi dacă vrei ca ei să aibă grijă de clienți. Asta trebuie să fie prioritatea ta nr.1 ca și angajator: să-ți păstrezi angajații fericiți și așa vei avea clienți fericiți. Dacă îți calci angajații în picioare pentru că prioritatea sunt clienții începi să asiști la începutul sfârșitului afacerii tale. Așa că fii ca un bunic pentru angajații tăi, nu fii șeful lor. 


Ca bunic îți dorești ca nepoții tăi să fie fericiți, să se simtă în siguranță, să fie mereu cu burta plină și să atingă culmi ale succesului pe care tu nu le-ai visat niciodată.


Fă asta și ei îți vor aprecia eforturile, te vor ajuta ori de câte ori ai nevoie și dacă cineva din exterior îi va întreba de ce insistă să facă atâtea sacrificii ca să-ti fie ție bine ei vor spune cu toată încrederea: pentru că și el ar face același lucru pentru noi. 

RECENZII

Cartile pot fi periculoase. Pe cele mai bune ar trebui sa existe scris „Aceasta carte iti poate schimba viata”! Felicitari pentru aceasta carte minunata!”

Ioana Budescu

Am citit cartea si o recomand cu toata încrederea, nu ai cum sa nu te regasesti acolo… Felicitarile mele scriitorului si mult succes pe mai departe!”

Simona Leucuta

Încantare înca de la prima pagina! Citesc un vis si ma bucur ca pot sa o fac!

Grebenisan Teodora

Constient sau nu de ea, viata omului este o calatorie in care eroul isi descopera propria simtire, ajutat fiind de experientele pe care aceasta viata i le ofera.

Si o data descoperita aceasta simtire, odata ce sufletul iti arata care-ti este calea vei realiza ca tot ceea ce ai devenit este pentru cineva o mina de aur.

Nu te ascunde de adevarul tau interior.
Nu te risipi incercand sa fii om, asa cum vor altii sa fii. Fii tu.

Nu te afunda in argumente care sa-ti confirme esecul, pentru ca dupa ce-ai cautat vinovati vei ramane doar tu cu tine. Si te vei parasi invinovatindu-te, divizat fiind in care acuza si cel acuzat.

Din pacate cei mai multi dintre noi traiesc pentru scopuri, nu traiesc pentru acum. Oprindu-te din eterna cautare insa, vei vedea ca acest acum te va conduce spre adevaratul tau scop. Adica spre tine.

Pentru ca intr-un final toti suntem suma amintirilor la care nu vrem sa renuntam.

© CristiGrosaru.ro. Toate drepturile rezervate. Powered by Digitally.Plus