Cart 0
No products in the cart.

1.Termeni și Condiții

În continuare, sunt prezentate condițiile în care UN CUVANT SRL vă pune la dispoziție produsele prezentate pe site . Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, acceptați condițiile de mai jos și sunteți de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între Dvs. și UN CUVANT SRL (desemnat în continuare ca Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu cristigrosaru.ro

2. Aplicare

Urmatoarele condiții comerciale, fixează cadrul legal între cristigrosaru.ro și clienții care comandă produse din magazinul virtual www.cristigrosaru.ro.

Eventualele condiții comerciale suplimentare ale clientului, care diferă de condițiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de vânzare-cumpărare

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul cristigrosaru.ro, clientul trebuie să fie major (să aibă vârsta împlinită de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezintă implicit acceptarea condițiilor comerciale generale ale cristigrosaru.ro și ține loc contractului de vânzare-cumpărare.

Cristigrosaru.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau există dubii în legătura cu proveniența și corectitudinea lor.

4. Prețuri

Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Cristigrosaru.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile la produsele din ofertă. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile prezentate în ziua efectuării comenzii.

5. Plata

Cristigrosaru.ro vă oferă 2 modalități de plată:
1. Plata Online
Plata se face printr-un procesator de plăți online din România

2. Plata Ramburs/Numerar
Plătiți direct agentului de pe teren, atunci cand primiti contractul. Se poate plăti doar numerar.

În cazuri excepționale ne rezervăm dreptul de a cere plata integrală sau parțială în avans.

6. Returnări

Beneficiarul are dreptul de a solicita în scris returnarea produsului și încasarea sumei platite, indiferent de motivul acestuia, prestatorul fiind obligat să restituie suma integral încasată dacă cererea de reziliere nu depășește 14 de zile calendaristice din data recepționării produsului. Costurile de transport vor fi suportate de beneficiar, iar pentru restituirea sumei, produsul trebuie sa fie stare noua, nefolosit, fara urme.

7. Dreptul de proprietate

Cristigrosaru.ro deține drepturi de autor sau folosință pentru textele și imaginile afișate pe site. Orice eventuale sesizări privind drepturi de autor sau folosință asupra unor materiale afișate pe site pot fi trimise la office@cristigrosaru.ro. La orice sesizare făcută pe aceasta adresă de e-mail se va primi răspuns în maxim 14 zile calendaristice.