FLORIAN SUBA
FRUSTREAZĂ-TE

BusinessTip#1: Ai grijă de angajații tăi dacă vrei ca ei să aibă grijă de clienți. Asta trebuie să fie prioritatea ta nr.1 ca și angajator: să-ți păstrezi angajații fericiți și așa vei avea clienți fericiți. Dacă îți calci angajații în picioare pentru că prioritatea sunt clienții începi să asiști la începutul sfârșitului afacerii tale. Așa că fii ca un bunic pentru angajații tăi, nu fii șeful lor. 


Ca bunic îți dorești ca nepoții tăi să fie fericiți, să se simtă în siguranță, să fie mereu cu burta plină și să atingă culmi ale succesului pe care tu nu le-ai visat niciodată.


Fă asta și ei îți vor aprecia eforturile, te vor ajuta ori de câte ori ai nevoie și dacă cineva din exterior îi va întreba de ce insistă să facă atâtea sacrificii ca să-ti fie ție bine ei vor spune cu toată încrederea: pentru că și el ar face același lucru pentru noi.

Sunt un filolog licentiat in studii economice, part-time barman, part-time model, part-time blogger, part-time consultant de imagine, part-time scriitor, full-time OM.


Nu am avut o lingura de argint in gura, dar am avut mereu tot ce am avut nevoie pentru a ma dezvolta ca individ si meritul ii apartine in totalitate familiei mele. 


Ei au fost mereu alaturi de mine, sprijinindu-mi orice idee si lasandu-ma sa fac in viata exact pasii pe care mi i-am dorit, lasand la o parte presiunea societatii si mizand pe faptul ca pot alege orice carare atat timp cat am cu mine bagajul de valori si principii pe care mi le-au transmis cum au putut mai bine de-a lungul vietii.

RECENZII

Este o poveste fantastică cu şi despre oameni, iar când spun oameni mă refer la ce înseamnă cu adevărat un OM. De exemplu, dacă ai fost înzestrat cu darul de a vorbi, ai face bine să îl foloseşti pentru a-i încuraja pe alţii iar dacă ai raţiune, foloseşte-o pentru ai ajuta pe alţii şi vei vedea nişte schimbări în viaţa ta pe care nu le credeai posibile. Pentru că de îndată ce începi să te comporţi ca un OM, vei începe să observi că fericirea ta creşte semnificativ, deci e o strategie win-win. Eroul poveştii se numeşte Paul iar acesta trece printr-o stare depresivă şi e aproape să facă un gest necugetat, însă întâlneşte la timp nişte mentori care îi schimbă percepţia despre viaţă şi lucrurile iau o turnură cu totul diferită: “Numele meu e Paul şi drumul meu în viaţă a fost aproape de final. În cartea “Frustreaza-te” mă vei surprinde plângând de supărare, râzând în hohote şi de cele mai multe ori mut de uimire.”

Oana Moldovan

Cartile pot fi periculoase. Pe cele mai bune ar trebui sa existe scris „Aceasta carte iti poate schimba viata”! Felicitari pentru aceasta carte minunata!”

Ioana Budescu

Am citit cartea si o recomand cu toata încrederea, nu ai cum sa nu te regasesti acolo… Felicitarile mele scriitorului si mult succes pe mai departe!”

Simona Leucuta

Încantare înca de la prima pagina! Citesc un vis si ma bucur ca pot sa o fac!

Grebenisan Teodora

Se zice ca partile corpului se certau pe pozitia de sef. Inima insista ca ea e sefa pentru ca ii tine pe toti in viata. Picioarele insistau ca ele merita pozitia pentru ca ii cara pe toti. Burta le spune ca ea ii hraneste pe toti. Ochii sustin ca ei ii ghideaza pe restul, deci merita mai mult pozitia. 


Cand intra in discutie rahatul spunand ca el e seful restul organelor rad in hohote. 


Asa ca acesta din urma s-a suparat si nu a mai iesit o saptamana din corp: inima s-a oprit, picioarele s-au inmuiat, burta s-a dat peste cap iar ochii au iesit din orbita, asa ca toate organele au cedat pozitia si de atunci orice rahat poate ajunge sef.

© CristiGrosaru.ro. Toate drepturile rezervate. Powered by Digitally.Plus